Περιγραφή
Η αγαύη στην οποία στηρίζεται το απόσταγμα της Mezcal Bruxo Νο5 Tobala είναι η άγρια tobala από σχεδόν απάτητα βουνά και αυτό την καθιστά την πιο ακριβή της σειράς Bruxo.
H παρασκευή της γίνεται είτε από τον Candido Reyes είτε από τον Cesareo Rodriguez, δίνοντας ο καθένας το δικό του στυλ και χαρακτήρα στο τελικό απόσταγμα.
Το μαγείρεμα γίνεται σε πέτρινους, κωνικούς φούρνους και το milling στην παραδοσιακή πέτρινη tahona. H ζύμωση γίνεται σε ξύλινες δεξαμενές και η απόσταξη για δύο φορές σε χάλκινο άμβυκα. Μία κρυστάλλινη mezcal με αρώματα από βούτυρο, ώριμα ροδάκινα και ανανά, δίπλα σε νότες καπνού.